Combinació de caiac + snorkel ( activitat de busseig sense equip autònom de botelles ). Aquesta travessia està pensada per a tota mena de públic.
Comencem la ruta de caiac navegant pels meravellosos penya-segats de la costa mediterrània; al llarg de la travessia amb caiac podem gaudir de les aigües cristal·lines  i a l’ arribar a la cala Estany Tort, ens calçarem les aletes, ens posarem les ulleres i el tub i després d’una introducció a l’ snorkel de la mà d’un monitor, iniciarem la immersió i ens submergirem  en aquests fons marins plens de peixos i vegetació submarina. Al finalitzar l’ snorkel pujarem al caiac i navegarem  fins la Cova del Llop Marí ( Cova que està entre les platges de cala l’Ambrosia i l’Estany Tort )per descobrir la història que el seu interior amaga. L’ activitat acabarà amb un aperitiu per a reparar forces.

  • Durada de l’ activitat 2.30 h aprox.
  • Preu: 7-14 anys 15€ 15-18 anys 22€ +18 anys 30€
  • Descomptes: +6 persones 10% de descompte +10 persones 15% de descompte
  • EL preu inclou: Material necessari: ( caiac, rem, armilla de salvament, careta, tub i aletes ) + Monitor de caiac i snorkel + Reportatge fotogràfic + Aperitiu final
  • Compra l'activitat aquí https://www.marnatura.net/producte/practica-caiac-i-snorkel-cova-del-llop-mari/