MITJANS DE PAGAMENT: 
Pots pagar amb targeta de crèdit amb total seguretat. Et proposem diferents mitjans de pagament. Trobaràs a continuació tota la informació necessària dels diferents mitjans de pagament proposats a Mar Natura.

Pagaments totalment segurs:
No guardem els números de targeta de crèdits per als pagaments. Aquestes dades personals s’envien directament als bancs amb els quals treballem, sense poder accedir-hi.

Al moment de la transmissió de dades cap al banc, fem servir una tecnologia d’encriptació que permet que es transmetin amb seguretat totes les dades personals sol·licitades en una transacció, com el nom, l’adreça o el número de targeta de crèdit.
Per agilitzar les teves compres, et proposem els següents mètodes de pagament:

TARGETES BANCÀRIES
Per a tots els pagaments realitzats amb targetes bancàries, l’import de la teva comanda serà reservat a la targeta i el dèbit es realitzés automàticament del teu compte al moment de la validació de la teva comanda. De moment no s’accepten targetes de prepagament o targetes virtuals MasterCard.

Per realitzar el pagament, necessitem:
nom del titular de la targeta
número de la teva targeta
data de caducitat
codi de seguretat
Que és el codi de seguretat de la targeta?

El codi de seguretat va ser especialment creat per institucions bancàries per garantir la la possessió física de la targeta.
Els sistemes VISA i MASTERCARD utilitzen un codi de 3 dígits
El sistema AMERICAN EXPRESS utilitza un codi de 4 dígits